Information

Det är enkelt att handla av mig. Klicka på Handla/Shop överst i menyn så kommer du in i shoppen. Det är flera sidor. Genom att klicka i menyn till vänster i shoppen kan du enkelt hoppa mellan sidorna. Varje smurf presenteras med bild och text, samt antal i lager. Vill du köpa en smurf klickar du på "köp" så hamnar den i kundvagnen. När du shoppat klart är det bara att gå till kassan och skriva in alla nödvändiga uppgifter innan du skickar beställningen. Du får en kopia skickad till din egen e-postadress som bekräftelse på din beställning.

Var noga med att du fyllt i din e-post adress helt korrekt i ordern, för du får alltid en kopia på din order direkt som en kontroll. Vid fel i adressen får du ingen kopia, och det blir sedan studsande mail för mig vilket gör att jag lägger den i vänthögen tills ni hör av er själva och efterlyser ordern.

Information in English

If you live outside Sweden and need to know the shipping cost to your country, please email me. (It is quite expensive to ship abroad.)
More information in English

Smurfarnas skick

Alla mina smurfar här i svampbyn är i mycket gott skick. Undviker i allra största mån att sätta ut skavda smurfar eller s.k. "leksmurfar" i shoppen eftersom jag vill att mina köpare ska få det allra bästa. Riktiga rariteter kan dock ha någon liten defekt som då beskrivs i texten.

Betalning

Förskottsbetalning gäller då jag tyvärr skickat paket tidigare som ej betalats. Betalning önskas inom ett par veckor. Därefter skickas en påminnelse ut. Var snäll och svara på mitt mail direkt så slipper jag vänta på alla dem som beställer och sedan ångrar sig utan att säga någonting och jag arbetar på i onödan. Den tiden använder jag gärna till något annat.

Leverans

Jag skickar paketen på onsdagar alternativt torsdagar, via Posten. A-post är vanligast och antal frimärken bestäms av vikten. Det går även att få rekommenderat mot ett pristillägg. Då har man postens förlustgaranti vilket är bra om man handlar mycket.

Är paketet tjockare än 3 cm måste man betala extra i skrymmande tillägg. Väger paketet mer än 2 kg eller är väldigt stort måste det skickas som paket.

Räkna med att en normalsmurf väger 25g inklusive packmaterial/kuvert. Det betyder att två väger 50g o.s.v. På postens hemsida hittar du portogränserna. Jag väger självklart ditt paket åt dig, men om du vill veta i förväg innan betalning så kan du räkna lite själv.

Jag skickar paket till Sveriges alla hörn, och blir väldigt glad om jag får ett litet returmail när de kommit fram så jag vet att allt gått bra. Observera att jag inte kan ta ansvar för postens eventuella slarv. Det går självklart bra att hämta på plats här hemma hos mig i Stockholm.

Postens hemsida

...och till sist

Detta är en hobby-sida som drivs för att hjälpa andra samlare, alltså inget företag. Jag vill dock självklart att alla smurfvänner ska bli nöjda, så om varan inte stämmer med texten - hör av er direkt så försöker vi ordna det.

Och glöm inte! Har du några frågor är det bara att maila!